Paljuded retseptides on kirjas, et lasanje jaoks on vaja teha mitu erinevat kastet jne. Arvan, et saab ülimaitsva lasanje teha ka lihtsamini. Vaja läheb: lasanjeplaate (kogus oleneb sellest kui suur on nõu, mille sisse teha), 400 g hakkliha (4 portsjoni jaoks), jahu, piima, sibulat, tomatipüreed.
Kaste:
Kaste:
- Prae pannil natuke sibulat ja lisa hakkliha
- Kui hakkliha on valmis, siis raputa peale jahu (oleneb kui paksu kastet soovid).
- Kui jahu on pruunistatud (kogu aeg segades), tuleb lisada pannile keevat vett ja piima (ära unusta kastet maitsestada!)
- Laota anuma põhjale lasanjeplaate
- Pane plaatide peale hakklihakastet
- Pane kiht tomatipüreed
- Uus kiht lasanjeplaate, siis hakkliha ja tomatipüree
- Kihtide arv sõltub jällegi anuma suurusest, kuid kõige peale läheb juust.
- Ja ahju u 180 kraadi juurde (u 20 min ja siis aeg-ajalt katsuda noaga, kas plaadid on piisavalt pehmed)
No comments:
Post a Comment